mobile_header
English Youtube Instagram Facebook
English Youtube Instagram Facebook

vi tilbyder

 

Workshop

Saml din forening eller dine elever om en spændende workshop. Stomp-genren er en oplagt ramme for musikalsk leg og indlæring. Slå løs på baljer, leg med rytmer og brug kroppen som instrument.

 

Nils i fuldt sving

En HeartBeat Workshop giver mulighed for at udforske stomp genrens mange facetter. Almindelige ting som aviser, poser og baljer bliver brugt som instrumenter og ens egen krop bruges som trommesæt. Vi arbejder ud fra en fælles puls. Gennem rytmer, sang og bevægelse forbedrer deltagerne deres rytmiske og musikalske færdigheder.

 


Filmklip


En HeartBeat workshop kan sammensættes af følgende elementer:


Rytmeorkester:

Alle udstyres med et ”stomp-instrument” og sammen skaber vi et brag af et stomp-nummer med eksotiske musikalske stilarter og livlige breaks.

 

Bodypercussion:

Vi forvandler kroppen til et trommesæt og skaber grooves med knips, klap og tramp.

 

Rytmelege:

Med udgangspunkt i en fælles puls leges der med forskellige rytmiske figurer og bevægelser. Vi griner sammen og rytmen kommer helt ind kroppen.

 

Sang, rap og remser:

Selv svære rytmer kan let indlæres ved brug af rap eller remser. Samtidig udfordres og styrkes koordinationsevnen, hvis man bruger stemmen, samtidig med at man klapper forskellige rytmer.

 

Rytmearbejde

Musikteori:

Med en legende tilgang formidler vi teorien bag musikken, så man får mulighed for både at se, høre og mærke rytmerne i kroppen. Musik-teori har aldrig været sjovere!
Magien ved at svinge sammen gør en HeartBeat Workshop til en uforglemmelig oplevelse for alle deltagere. Workshoppen tilrettelægges efter deltagernes niveau og ønsker.


Ring eller skriv til os - sammen finder vi af lige præcis, hvad du har brug for.

 

 

Nils i fuldt sving Rytmearbejde