mobile_header
English Youtube Instagram Facebook
English Youtube Instagram Facebook

Udtalelser

 

Teambuilding

"Vi havde HeartBeat til et show og teambuilding-event for internationale studerende og alumner på SDU. Det var en bragende succes – bogstaveligt talt! HeartBeat viste deres kreative evner ved at trylle et ”almindeligt” auditorium med stole- og borderækker om til en oplagt stomp-scene, hvor de guidede os i at lave fede rytmer kun med brug af vores hænder, kroppe og kopper! Alt sammen til stor underholdning for os deltagere, som blev udfordret, engageret og ømme i lattermusklerne! Udover et fest show, er folkene bag HeartBeat også utroligt gode og fleksible at samarbejde med! Alt kan ordnes – og det med et stort smil. Kan på det varmeste anbefale HeartBeat til andre som ønsker et festfyrværkeri af rytmer, grin, godt humør, fis og ballade!".

Linda Nyholm, Udviklingsfysioterapeut, International Alumnekonsulent, SDU Erhverv.

 

Kickstart Konferencen

"En virkelig god kickstart på vores dag og fremadrettet for projektet. Formålet med dagen blev til fulde opfyldt: Med grin og smil på læben blev der skabt relationer og netværk mellem medarbejdere i Jobcenteret og i Træningsafdelingen. Det med henblik på at optimere fremadrettet samarbejde. Tak for et mega godt arrangement, alt det bedste til jeres fremtidige projekter - GIV DEN GAS".

Karin L. Kappel, Udviklingsfysioterapeut, Nordfyns Kommune.

 

Kickstart Konferencen

"HeartBeat satte virkelig gang i den og fik aktiveret publikum. Det var en intens og inspirerende optræden, hvor alle i salen blev draget med ind i rytmernes fængende og sjove univers af gruppens dygtige musikere. Og så var det perfekt, at HeartBeat var fleksible og meget interesserede i at bidrage til det samlede arrangement på bedste vis".

Hasse Winther, kulturkonsulent, Faaborg-Midtfyn Kommune.

 

På scenen

HeartBeatshow

”Fire talentfulde energibomber – sådan vil vi betegne HeartBeat efter deres optræden ved vores firmafest, hvor de leverede et veltilrettelagt og musikalsk show, der fik samtlige 300 gæster til at trampe, klappe, rejse sig, og meget mere i takt. Deres energi, humor og kærlighed til rytmerne og musikken fyldte det store lokale, og på trods af mange aldersgrupper og baggrunde formåede de at samle og underholde hele selskabet.”

Kamille Smed Kristensen, HR Consultant Orifarm.

 

Konference

Familiekoncert

”Umådelig flot og ganske unik i sin timing og intensitet, i opfindsomhed og nærvær fra orkesterets fire rytmisk begavede musikere – Det fås ikke bedre!”

Klaverfabrikken Live, Hillerød.

 

Stomp event

"Tak for et super inspirerende arrangement. Nils var utrolig god til at få alle engageret og vi havde en fest – intet mindre. Perfekt indslag på en i øvrigt ret skøn julefrokost. HeartBeat kan varmt anbefales…………" 

Kunstmuseet Trapholt. Kolding

 

HCA festival

Liv i Byen

"Stor, stor ROS fra Middelfart. I var bare SÅ gode, flere har sagt, at I var dagens bedste indslag!! Håber vi må gøre brug af jer en anden gang – det var topklasse!"

Kamilla Krogh Uttrup, kulturkonsulent, Middelfart kommune.

 

Teambuilding

Skolekoncert

"Fantastisk musikalsk oplevelse. HeartBeats koncert var utrolig medrivende og humoristisk. Publikum (0.-3. klasse og lærere) var konstant fanget og deres formidling gik rent ind, hvad enten de talte, mimede, spillede eller sang. HeartBeat kunne sagtens have fanget de ældre elever også, da der er humor på mange planer, og kropsrytmer der kan få alle til at tabe underkæben."

Thomas Christensen, Skolelærer.


Skolekoncert for elever og forældre

"Det var en forrygende koncert. Den greb både børn og voksne, og fik alle til at gynge, klappe, lave fagter, synge og sige lyde. De nåede fantastisk godt ud over scenekanten med god kontakt til publikum. Og dette uden en eneste verbal instruktion. Opfindsomheden var stor med kulturel maddebat, indbyrdes magtforhold, blær, tøsefornærmede attituder og deslige. Ikke mindst en positiv og overskudsagtig udstråling, og rytmemæssigt var de helt i top."

Musiklærer, Ellekildeskolen.

 

 

På scenen Konference HCA festival Teambuilding