mobile_header
English Youtube Instagram Facebook
English Youtube Instagram Facebook

firmaevents

 

Stomp Teambuilding

en musikalsk skabelsesproces fyldt med begejstring og team spirit. Stomp er ideelt til at ryste folk sammen, fordi alle kan spille på kost, kop eller chipsdåse. Musik bliver til levet samarbejde.

 

baljer Små rytmelege og icebreakers, åbner for kreativiteten og danner grobund for samarbejde i gruppen. Dernæst skaber vi et stomp nummer på kost, baljer og plastikposer eller vi laver rytmer med kroppen som instrument.

 

sammenhold En legende og uhøjtidelig tilgang til musik sætter en skabelsesproces i gang med plads til sjove ideer og skøre inputs. Oplev glæden ved at svinge sammen og mærk følelsen af at være et stærkt team. Mange tror, at de ikke har rytme i kroppen. Vi ved, at alle kan spille stomp.
Teambuilding eventen kan afsluttes enten med et storslået liveshow eller ved at filme en musikvideo til evigt minde.

 

rytmespil

 

En virkelig god kickstart på vores dag og fremadrettet for projektet. Formålet med dagen blev til fulde opfyldt: Med grin og smil på læben blev der skabt relationer og netværk mellem medarbejdere i Jobcenteret og i Træningsafdelingen. Det med henblik på at optimere fremadrettet samarbejde. Tak for et mega godt arrangement, alt det bedste til jeres fremtidige projekter - GIV DEN GAS

Karin L. Kappel, Udviklingsfysioterapeut, Nordfyns Kommune

 

 


Filmklip

Vi havde HeartBeat til et show og teambuilding-event for internationale studerende og alumner på SDU. Det var en bragende succes – bogstaveligt talt! HeartBeat viste deres kreative evner ved at trylle et ”almindeligt” auditorium med stole- og borderækker om til en oplagt stomp-scene, hvor de guidede os i at lave fede rytmer kun med brug af vores hænder, kroppe og kopper! Alt sammen til stor underholdning for os deltagere, som blev udfordret, engageret og ømme i lattermusklerne! Udover et fest show, er folkene bag HeartBeat også utroligt gode og fleksible at samarbejde med! Alt kan ordnes – og det med et stort smil. Kan på det varmeste anbefale HeartBeat til andre som ønsker et festfyrværkeri af rytmer, grin, godt humør, fis og ballade!

Linda Nyholm, International Alumnekonsulent, SDU Erhverv

 

Vi tilpasser koncerten efter ønske. Ring og hør, hvad vi kan gøre for jer.

 

 

baljer

sammenhold

rytmespil