mobile_header
English Youtube Instagram Facebook
English Youtube Instagram Facebook

vi tilbyder

 

HeartBeat Skolekoncert

 

"Slå jer ned, slå jer løs, slå jer på lårene af grin/ mens vi slår på skrot og skrald og sætter lyd på melodi'n!"

 

skolekoncert

Vores skolekoncert er en alsidig koncertoplevelse, hvor stompgenren blandes med sang, rap og historier formidlet uden ord.  Rytmer fra hele verden og en knivskarp timing danner rammen om små fortællinger fra hverdagen. Med kropssprog, humor og mimik berører vi emner som mobning, konkurrence, konflikt, sammenhold og venskab.

Det er en øjenåbnende og inspirerende koncert: Dunke bliver brugt som slagtøj, ord kædes sammen og får en ny betydning, harmonier skabes på stemte plastik-rør og traditionelle trommestilarter som taiko- og burundi-drumming bliver fremført på tønder og skraldespande. Med hjertevarme og glimt i øjet tryllebinder vi eleverne, der inviteres til at deltage i koncerten med sang, klap og bodybeat.

Med vores koncert vil vi dele vores begejstring og glæde for musikken. Vi vil inspirere med stomp-universets mange muligheder og vise at musik kan være mange ting. Målet med koncertens indhold er samtidig at give stof til eftertanke og til efterbehandling i klassen. Har du forslag til skolekoncertens indhold tilpasser vi meget gerne vores optræden efter dine ønsker.

Vi har gennem flere år turneret i hele Danmark under LMS – Levende musik i Skolen. Højenergisk stomp og humoristisk skuespil med et kærligt tvist rammer alle aldre. Vores skolekoncert bliver derfor brugt til alle klassetrin. Skolekoncerten er udarbejdet i samarbejde med Kirsten Andkjær Petersen, producent hos LMS. Hvis din skole er med i LMS ordningen kan vi med fordel bookes gennem LMS.

 

Vi gir den gas med dunkenummeret

"Fantastisk musikalsk oplevelse. HeartBeats koncert var utrolig medrivende og humoristisk. Publikum (0.-3. klasse og lærere) var konstant fanget og deres formidling gik rent ind, hvad enten de talte, mimede, spillede eller sang. HeartBeat kunne sagtens have fanget de ældre elever også, da der er humor på mange planer, og kropsrytmer der kan få alle til at tabe underkæben."

Thomas Christensen, Skolelærer.

 

 


Filmklip

Har du forslag til koncertens indhold, tilpasser vi meget gerne vores show efter dine ønsker.

 

 

skolekoncert

Vi gir den gas med dunkenummeret