mobile_header
English Youtube Instagram Facebook
English Youtube Instagram Facebook

vi tilbyder

 

Liv i Byen

Vi samler byens borgere om en flashmob, et sambaoptog eller et stompshow som sætter fest i gaden og lyd på byens puls.

 

liv i byen

Stomp-kulturen er opstået i storbyen og er derfor et oplagt element til alle former for arrangementer i bybilledet. Vores ide med konceptet "Liv i byen" er at give børn, unge og voksne en mulighed for at opleve magien ved at spille musik og skabe noget storslået sammen. For eksempel kan flashmob’en og sambaoptoget opføres sammen med en skole fra byen eller den lokale gymnastikforening. På den måde er byens borgere med til at skabe eventen, som dermed bliver et tilløbstykke for familie og venner. Vores koncept kan samle byen om en uforglemmelig oplevelse. Det kan være til kultur-arrangementer, byfester, tema-festivaler og andre begivenheder i byens rum.

Med fire vidt forskellige stomp-indslag tilbyder HeartBeat at sætte gang i gaden og lyd på byens puls.optog Gang i Gadenrullende rytmer gennem midtbyen.

Med minicontainere fyldt med ting som dunke, rør og køkkeninventar bevæger HeartBeat sig rundt i byens gader som en sprudlende "stomp-karavane", mens de spiller og synger. Undervejs indtager de byens pladser med stompmusik og humoristisk skuespil.

 


Filmklip
HeartBeat på udendørs sceneEt sprudlende stomp-show under åben himmel.

Et HeartBeat show er en eksplosion af stomp-rytmer, sang og skuespil. Intens koreografi udfolder sig på bragende olietønder, klaprende containere og flyvende dunke. Hvert nummer fortæller sin egen historie og den humoristiske tilgang spreder god stemning. HeartBeats musikalske begejstring tiltrækker og tryllebinder både børn og voksne.

 

Flashmob en overraskende happening.

Flashmob er den nye trend. Pludselig forvandles et ellers roligt bybillede til en kæmpe scene, som flere og flere mennesker indtager foran et måbende og overrasket publikum. På selve dagen underviser vi deltagerne i at spille forskellige stomprytmer og gennemgår flashmob’ens detaljer. Dette kunne foregå i en hal, gymnastiksal eller lignende. Under opførelsen spiller vi med og styrer slagets gang.

 

 

Sambaoptog et opsigtsvækkende opløftende optog.

Få lidt af Rio de Janeiros feststemning til at genlyde i byens gader. Med baljer, rør og køkkeninventar skaber vi et farverigt sambaoptog, som kan høres langt væk. Denne event indebærer først en workshop, hvor deltagerne stifter bekendtskab med stomp-rytmer og bliver klar til optoget. Derefter indtager vi byen med sang og musik. Alle udfordres på deres niveau og man oplever glæden ved at svinge sammen.

 


Filmklip

 

sjov i gaden

"Stor, stor ROS fra Middelfart. I var bare SÅ gode, flere har sagt, at I var dagens bedste indslag!! Håber vi må gøre brug af jer en anden gang – det var topklasse!"

Kamilla Krogh Uttrup, kulturkonsulent, Middelfart kommune.

 

Har du forslag til koncertens indhold, tilpasser vi meget gerne vores show efter dine ønsker.

 

 

liv i byen
optog
sjov i gaden