mobile_header
English Youtube Instagram Facebook
English Youtube Instagram Facebook

firmaevents

 

Kickstart Konferencen

Med flashmob, energizers eller stomp performance sætter HeartBeat gang i din konference, dit møde eller din kongres.
Konceptet kan bruges til at bryde isen og ryste folk sammen, give ny energi og plads til at tænke ud af boksen.

 

jeg er sur

Programmet kan indeholde et eller flere af følgende elementer:

 

Flashmob - et overraskende indslag

Dette element fungerer bedst til et møde, hvor man ikke kender hinanden. HeartBeat blender ind og optager fire pladser ved bordet. Midt under mødet rejser vi os op én efter én og bygger en samba op imellem de overraskede deltagere, ved at spille på egen krop. Denne lille flashmob skaber variation og er et uventet og forfriskende element, som bryder med forestillinger og forventninger.

 

Alle veje fører mod fremtiden

Energizers gør mødet til en leg

Med enkle rytmelege og korte musikalske sekvenser, som inddrager deltagerne, kickstartes kreative energier og gruppedynamikker. Legene indebærer ofte let fysisk aktivitet, som kan skærpe koncentrationen og vække begejstring. Det legende element giver energi og er oplagt til at ryste folk sammen.


Årsmøde 2015

STOMP performance – lad dig rive med

Når man ser det kreative udfolde sig, stimuleres hjernen og humøret. En optræden med HeartBeat er en eksplosion af rytmer, sang og skuespil. Musikken skabes i bedste ”stomp-stil” på alt andet end normale instrumenter. Hvert nummer fortæller sin egen historie og vores humoristiske tilgang spreder god stemning og giver folk mulighed for at grine sammen.

 

 

Filmklip

"HeartBeat satte virkelig gang i den og fik aktiveret publikum. Det var en intens og inspirerende optræden, hvor alle i salen blev draget med ind i rytmernes fængende og sjove univers af gruppens dygtige musikere. Og så var det perfekt, at HeartBeat var fleksible og meget interesserede i at bidrage til det samlede arrangement på bedste vis".

Hasse Winther, kulturkonsulent, Faaborg-Midtfyn Kommune.

 

Vi tilpasser koncerten efter ønske. Ring og hør, hvad vi kan gøre for jer.

 

Hvad mon der sker med Søren

Alle veje fører mod fremtiden

Årsmøde 2015