mobile_header
English Youtube Instagram Facebook
English Youtube Instagram Facebook

kun for børn

 

Hej med jer.

 

Nils

Nils:

Lige siden jeg var en lille dreng, har jeg haft en ustyrlig lyst til at få lyd ud af alt hvad jeg kunne få fingrene i. Det har, udover at drive mine omgivelser til vanvid, også resulteret i, at jeg er blevet trommeslager.
Jeg var 7 år, da jeg fik mit første trommesæt og startede til trommeundervisning. En dag så jeg en musiker spille på sin egen krop og en ny verden åbnede sig for mig. Det ville jeg også prøve. Jeg begyndte selv at lave rytmer på kroppen og kaldte det for bodybeat.
Jeg har undervist tusindvis af børn og unge i bodybeat og jeg elsker det. Som gruppens komponist får jeg afløb for mine skøre idéer og god brug for alt det skrammel, jeg løbende samler sammen.

Nils
Søren

Søren:

Jeg hedder Søren og mit hjerte banker fuldt og helt for venskab, ballade og stomp-rytmer.
Det var ikke en tilfældighed, at et af mine største idoler som barn var Emil fra Lønneberg. Mit yndlings-instrument er min kazoo og jeg er vild med alt det som er sjovt og fyldt med spilopper.
Jeg er fascineret af skuespillets verden og elsker alle de karakterer, som jeg spiller i HeartBeat. Lige fra den panikslagne russiske soldat til den frække dreng i skolen. Men allerbedst elsker jeg, når vi spiller på chipsdåser; fordi jeg elsker chips:-)

Søren
Thomas

Thomas:

Halløjsa!
Mit navn er Thomas. I HeartBeat er jeg kendt som ”Krølle”. Jeg elsker musik! Jeg har spillet musik næsten hele mit liv og min iver efter at eksperimentere har bragt mig rundt på forskellige instrumenter som bas, guitar, klaver og trommer. Og netop min begejstring for at lave spændende og sjove lyde har gjort, at jeg er faldet pladask for stomp.
Man kan spille på de vildeste ting. Man kan få toner ud af en støvsugerslange, bruge en pizzabakke som lilletromme og en vaskemaskine har de mest fantastiske lyde. Det er kun fantasien der sætter grænsen, for hvad man kan spille på. Ydermere kan lyden forandres når man sætter en mikrofon til. Mulighederne er uendelige. Lyden kan forstørres, forvrænges og mange andre sjove ting. Det har gjort, at jeg også er blevet HeartBeats lydmand.

Thomas
Bertram

Morten:

Hej med jer!
Dengang jeg gik i skole kunne jeg aldrig sidde stille. Jeg var ude i hvert frikvarter og tonsede rundt som fodboldspiller. Jeg er stadigvæk fuld af krudt, løber Marathon og danser breakdance.
Musik er også noget af det bedste jeg ved. Da jeg besluttede mig for selv at spille, skulle det selvfølgelig være som trommeslager. Bag trommerne kan jeg nemlig hoppe rundt og være hurtig på stikkerne.
Det er fedt at mærke pulsen stige, høre de svingende rytmer i øret og nyde samværet med HeartBeat-vennerne.

Bertram